Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ingevulde enquêtes nog steeds welkom

Geplaatst op: 2 september 2016

Medio juni 2016 hebben de Genemuider vrijwilligersorganisaties een enquêteformulier ontvangen. Dit op initiatief van SCEG, Historisch Centrum Genemuiden, Verenigingsgebouw d’Overtoom en het Tapijtmuseum. In deze enquête wordt geïnventariseerd of er bij de organisaties problemen spelen qua invulling van bestuursfuncties, het werven van vrijwilligers, wet- en regelgeving, administratie en financiën, secretariaat, p.r., huisvesting,  enzovoorts. 

Het doel daarvan is om van elkaars oplossingen te leren dan wel gezamenlijke oplossingen daarvoor te bedenken. Van de resultaten zal een geanonimiseerde samenvatting worden gemaakt, waarna verdere actie kan volgen.

Er zijn al veel enquêtes ontvangen. Enquêtes kunnen nog tot 1 oktober a.s. worden ingeleverd bij Jan Bakker (penningmeester Tapijtmuseum) via info@tapijtmuseum.nl  of op Nijverheidsstraat 51 te Genemuiden (Eenkhoorn & Bakker Accountants, tel. 038-3030404). Ook kunnen daar nog enquêteformulieren worden aangevraagd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500