Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Keet de Kolk zoekt nieuwe toezichthouder

Geplaatst op: 5 september 2016

Keet de Kolk zoekt per 1 oktober een nieuwe toezichthouder. Evert van Dijk wil per 30 september stoppen met zijn functie. Hij werkt een opvolger wel tot het einde van het jaar in.

De keet is een jongerencentrum van en door jongeren georganiseerd. De toezichthouder controleert en stuurt aan op activiteiten en veiligheid en onderhoud van de gebouwen. Hij moet administratie kunnen onderhouden en wekelijks de voorraad bestellen.

“Je bent de contactpersoon tussen gemeente / politie en andere externe organisaties. Daarnaast coachen en observeren op gedrag van jongeren van 15 tot 24 jaar. Als toezichthouder maak je deel uit van een jongerenbestuur met een voorzitter en secretaris waarmee je een intensief contact hebt. Met dit team ben je samen verantwoordelijk voor alle ins en outs van keet de kolk waarin je als toezichthouder het vetorecht hebt”, aldus het bestuur van de keet.

Toezichthouder bij “Keet de kolk” is een enerverende vrijwilligersbaan (gemiddeld 15 uur per week) met een onkostenvergoeding. Sollicitaties kunnen naar:

Team Keet de Kolk
Hasselterdijk 7a
8281JN Genemuiden
Info@keetdekolk.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Keet de Kolk zoekt nieuwe toezichthouder

  1. Koos schreef:

    Hoe kan het nou zijn dat het hier gaat om een “enerverende vrijwilligersbaan” als het blijkbaar (zie interview met Evert van Dijk)een “echte” baan is die veel vraagt van de betreffende persoon. De banen die op het gemeentehuis worden vervuld zijn toch ook geen “vrijwilligers” banen? Waarom kan deze functie niet vervuld worden tegen reguliere betaling?

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500