Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Ree nu ook in Zwolle

Geplaatst op: 9 september 2016

Vanwege de sterke groei van het aantal cliënten in het noorden van ons land opent van Ree Accountants per 1 september 2016 een vestiging in Zwolle. Vanuit deze vestiging wordt een brede dienstverlening voor zowel het bedrijfsleven als voor non-profit instellingen aangeboden. De kantoorleiding in Zwolle wordt gevormd door directielid Marien Rozendaal RA en relatiebeheerder Rutger van der Weerd MSc RA. Goede bereikbaarheid voor zowel cliënten als medewerkers is een van de belangrijkste redenen om de vestiging in Zwolle te starten.

Van Ree Accountants is een middelgrote accountantsorganisatie met circa 90 medewerkers en vijf vestigingen: Alphen aan de Rijn, Barneveld, Doorn, Geldermalsen en per 1 september 2016 ook Zwolle. Kwaliteit, persoonlijke betrokkenheid bij de cliënt en een frisse kijk op cijfers staan centraal bij de dienstverlening van Van Ree Accountants. Naast accountants heeft Van Ree Accountants ook belastingadviseurs, een registervaluator, salarisadministrateurs, HR-adviseurs en bedrijfsadviseurs in dienst.

De dienstverlening bestaat onder andere uit: accountantscontrole, het samenstellen van jaarrekeningen, administratieve dienstverlening, het verzorgen van salarisadministraties, fiscale dienstverlening (zowel aangiftepraktijk als advisering), begeleiding en advisering bij fusies, overnames en bedrijfsopvolging en advisering op bedrijfseconomisch gebied. Naast dienstverlening aan het brede MKB (bedrijven met 1 tot meer dan 500 werknemers) is Van Ree Accountants ook gespecialiseerd in de dienstverlening aan onderwijsinstellingen, maatschappelijke instellingen en vrije beroepsbeoefenaren (met name medici, advocaten en notarissen).

Van Ree Accountants is in Zwolle gevestigd aan de Schrevenweg 3-9 en bereikbaar via
038 – 303 21 40. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marien Rozendaal RA.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500