Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Familie Dekker erg blij met prijs

Geplaatst op: 10 september 2016

foto: Sijmon Last

Vrouwkje en Johan Dekker uit de Schoolstraat zijn vandaag verrast door Gaston van de Postcodeloterij met een mooie cheque, ze wonnen een prijs van 12500 euro.

“Ik heb niet zo best geslapen” zegt Vrouwkje, nadat de ze gisteren een telefoontje had gekregen dat vandaag Gaston op de stoep zou staan voor het uitreiken van een prijs. Maar het bedrag wist ze toen nog niet, het bleek maar liefst een prijs te zijn van 12500 euro. Ze zijn er erg blij mee, een bestemming hebben ze nog niet echt voor hun prijs. Ze doen ook al heel lang mee met de Postcodeloterij en wonnen meestal stroopwafels of ijs, maar dit is natuurlijk vele malen beter! Ook een buurman even verderop heeft een prijs gewonnen. Deze heeft zelfs 25000 euro gewonnen en een auto.

Gepubliceerd door Sijmon Last
Van Dijk Containers 500