Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Prima weer voor Eikoerei (door John Poot)

Geplaatst op: 16 september 2016

Donderdagavond kwam, met regen en onweersbuien, een eind aan de tropische warmte van deze week. In Genemuiden viel er alleen regen en bleef het onweer op gepaste afstand, wel was het zichtbaar vanuit Genemuiden.

Dit weekend doen we qua temperatuur een stap terug. Vanavond en vannacht klaart het op, wel kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar een graad of 12. Zaterdagochtend verloopt overwegend zonnig. In de middag is het wisselend bewolkt, met wat ruimte voor de zon. De temperatuur loopt op tot ongeveer 22 graden. De wind komt uit het noorden en is matig windkracht 3. Prima weer voor Eikoerei dus.

Zondag is het weerbeeld hetzelfde als zaterdag, waar wolken en zon elkaar afwisselen. Het blijft droog. Temperatuur is dan rond 20 graden. De dagen erna is het rustig septemberweer en wisselen wolken en zon elkaar af. De temperatuur is rond de 20 graden, wat normaal is voor de tijd van het jaar. De kans op mistbanken is in de ochtend wel aanwezig.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500