Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DEK-zwemmers verbeteren veel records

Geplaatst op: 20 september 2016

DEK zwom zaterdag (na de opening van Eikoerei) een Minioren-Junioren circuit deel 1. Vrijwel alle zwemmers hadden 400 meter vrije slag, 200 meter schoolslag en 50 meter rugslag op het programma staan. En het ging goed! 26 persoonlijke records (voor 16 zwemmers) en drie clubrecords (Robin van den Berg, Myrthe Bosman en Jirsca van Dalfsen) werden gezet. De grootste verbetering was voor Laurens Curfs: 400 meter vrije slag in 6.42.21. Lara Tuinman verbeterde zich op alle drie de afstanden.
Lennard Beens en Isa Koobs behaalden een eerste plaats, een tweede plek was voor Lennard Beens (2x) Robin van den Berg en Laurens van der Pligt. DEK scoorde 5 derde plaatsen: Robin van den Berg (2x) Myrthe Bosman, Maritha de Jager en Laurens van der Pligt.
De volledige uitslag van de wedstrijd is na te lezen op www.dekgenemuiden.com. Daar zijn ook mooie foto’s te zien van Eikoerei.
Op zaterdag 24 september zwemt DEK in Zwartsluis de eerste wedstrijd in de Regionale 10-kamp.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500