Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eten bij ’t Kraantje in Wanneperveen

Geplaatst op: 5 oktober 2016

Jarno van Dijk en mede-vakantievierders Marcel en Gerrald hebben de vakantiefotowedstrijd van Genemuiden Actueel gewonnen. Ze lieten op de foto zien dat ze zelfs Genemuiden Actueel kijken in Namibië waar de inheemse bevolking ook dolenthousiast van de lokale site raakte.

De prijs is een etentje bij een restaurant naar keuze in Genemuiden of Zwartsluis. De keuze viel op het bij veel Genemuidenaren populaire ’t Kraantje van Peter Platje. Of ze in Zwartsluis gaan eten valt nog maar te zien. De zaak verhuist tijdelijk naar Wanneperveen.

Restaurant ’t Kraantje is nog tot en met 21 oktober geopend in Zwartsluis. Daarna begint een grote verbouwing en zoekt het restaurant tijdelijk een onderkomen in het leegstaande Hotel de Beulacke in Wanneperveen. Vanaf de eerste vrijdag van november opent ’t Kraantje als ‘pop-up restaurant’ aan de Veneweg (aan de Beulakerwijde). De bedoeling is dat het team van Peter Platje daar tot half februari draait en begin maart weer de deuren in Zwartsluis opent.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500