Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeente wil mening over gemeentepagina’s in Stadskoerier

Geplaatst op: 11 oktober 2016

De gemeente Zwartewaterland wil graag de mening van de inwoners weten over de invulling van het gemeentelijk nieuws (gemeentepagina en themapagina’s) in de Stadskoerier. Voldoet de huidige invulling aan de informatiebehoefte of is een andere vorm en/of inhoud gewenst? Hiertoe is een enquête met negen korte vragen opgesteld. De inwoners wordt gevraagd om tussen 10 oktober en 2 november 2016 de vragenlijst in te vullen. Mede dankzij de input van de inwoners kan de communicatie tussen de gemeente Zwartewaterland en haar inwoners worden verbeterd.

De enquête wordt op 12 en 19 oktober 2016 gepubliceerd in de Stadskoerier en is digitaal beschikbaar op www.zwartewaterland.nl. Ook ligt de vragenlijst in de wachtruimte van het gemeentehuis in Hasselt. Het invullen neemt ongeveer 5 minuten in beslag.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500