Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters weer in de prijzen

Geplaatst op: 13 november 2016

Afgelopen weekend organiseerde Hippisch Centrum de Zwartewaterruiters een springwedstrijd voor pony’s. Anne-jet Harms, Joel Zwanepol en Noa Busweiler waren hier erg succesvol. Janine Flier – Breman boekte met twee paarden succes in Heeten.

In de klasse B categorie D/E ging Anne-jet Harms van start met haar pony Buddha to Buddha. De combinatie sprong in het eerste parcours foutloos rond en kreeg van de jury een mooie score van 80 stijlpunten. Met dit resultaat won zij de derde prijs. Ook in het tweede parcours sprong Harms foutloos rond en in een snelle tijd van 41,20 seconden schreef zij de tiende prijs op haar naam. In de hogere klasse L categorie D/E sprong Joel Zwanepol met zijn pony Sunflower in het eerste parcours foutloos rond. Vervolgens mocht hij van start gaan in de barrage en zette hier een snelle tijd van 31,16 seconden neer. Hiermee legde hij beslag op de tweede prijs. In dezelfde klasse kwam Noa Busweiler aan start met Pepperboy. De combinatie reed in het eerste parcours foutloos rond en in de barrage zette zij een snelle tijd neer van 33,14 seconden. Met dit resultaat ging zij met de vierde prijs naar huis.

Janine Flier – Breman reisde met haar paarden Harley en Hercules af naar een dressuurwedstrijd in Heeten. Met Harley ging zij van start in de klasse L1 en zette hier een nette proef neer. Met een mooie score van 200 punten won de combinatie de tweede prijs. Met Hercules ging Janine Flier – Breman van start in de klasse L2. De combinatie liet een mooie proef zien en kreeg van de jury een goede score van 201 punten. Met dit resultaat mochten zij de tweede prijs in ontvangst nemen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500