Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Johan Snel wandelt vandaag Santiago binnen

Geplaatst op: 14 november 2016

Zonder tegenslag wandelt Johan Snel vandaag Santiago de Compostela binnen. Hij heeft dan een wekenlange voettocht achter de rug die hij begon in Zuid-Frank. Een verslag van zondag.

“Vandaag was het weer goed, zonnetje erbij en droog, dat was goed voor een goede 30 km. Vanavond blijven we hangen in een albergue voor 33 personen in Lavacolla, een gehucht net voor SdC. We zijn nog met ons vieren en hebben de hele albergue voor ons zelf. Het restaurant hier tegenover is gesloten maar, onze gastvrouw is gelukkig bereid om ons naar een iets verder gelegen eetgelegenheid te brengen en weer op te halen. De rest van de groep is her en der blijven hangen en vooruit gelopen, maar we hopen morgen gezamenlijk SdC binnen te lopen.
Hoe dat zal voelen kan ik pas later vertellen maar, die spanning voor dat schoolreisje waar ik in begin van deze trip over schreef, is nu weer aanwezig. Nou ja…spanning is het ook niet echt maar, meer iets weemoedigs, blij, opgelucht maar ook jammer. Jammer dat deze mooie onderneming ten einde loopt. Ik hoop jullie later nog eens uit de doeken te doen hoe ik dit ervaren heb.
Hoewel het is nog niet helemaal voorbij, ik heb nog een paar dagen over en ga door naar kust, Finnisterre. Omdat vrijdag al vroeg mijn vlucht via Madrid naar NL gaat heb ik nog 3 dagen om daar te geraken, die 90 km doe ik waarschijnlijk een stuk lopend en een gedeelte per bus.
Vrijdag dus.., zal ik rond 14u. weer op het thuisfront aanwezig zijn. Om jullie te bedanken voor alle reacties en duimpjes lijkt het me leuk om jullie, jullie die op afstand hebben meegelopen uit te nodigen voor een bakkie koffie. Hopelijk zie ik jullie rond die tijd.

Conclusie; het begin van het einde begon in St Jean Pied de Port maar, komt nu kortbij.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500