Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerst met Stereo in de Bovenkerk

Geplaatst op: 26 november 2016

Laat u D.V. zaterdagavond 17 december 2016 door CGMK Stereo met het ARS Musica strijkersensemble omarmen met prachtige kerstmuziek. De musici Marjolein de Wit fluit, Martin Zonneberg orgel, Johan Bredewout vleugel bezorgen u een onvergetelijk kerstconcert! En de kozakken-tenor Viktor Klimenko zal een unieke bijdrage leveren aan deze wel heel bijzondere avond.

Het feestelijke “For unto us a Child is born” op een melodie van G.F. Handel,  “De Koninklijke Lijn” en “Stille nacht” van Franz Gruber zijn geliefde werken. Inderdaad, muziek waarbij u eigenlijk spontaan wilt meezingen of mee neuriën- of stiekem alleen in uw eigen hoofd. Een ding is zeker: in de verwarmde kerk uitgerust met beamers zult u zich sowieso deelgenoot voelen van deze luisterrijke muziek. Stereo programmeert dit unieke kerstconcert dit jaar maar één keer en dit sfeervolle concert is populair dus wees er snel bij! De toegangskaarten zijn met korting te koop in de voorverkoop bij leden en webshop http://shop.stereogenemuiden.nl kosten € 10,00. Kaarten t/m 12 jaar € 5,00. Bij de ingang van de kerk is de prijs € 12,50

kerk open 19:00 uur – Samenzang 19:15 uur – Aanvang concert 19:30 uur

Bereikbaarheid en parkeren:
Betaald parkeren in het centrum van Kampen kan deze avond lastig zijn. U kunt gratis parkeren aan het Burgemeester Berghuisplein en vandaar naar de Bovenkerk 600 mtr. lopen. Zie ook https://www.kampen.nl/parkeren-in-kampen.

Het koor biedt de mogelijkheid van busvervoer vanaf de Sasdijk op 17 december 18:15 uur. De kosten zijn € 17,50 busvervoer en toegangskaart. Hiervoor kunt u tot 5 december kaarten kopen via de website van Stereo.

Volg het koor op facebook en internet.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500