Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dames Passage laten hun creativiteit zien

Geplaatst op: 7 december 2016

De dames van Passage konden dinsdagavond hun creativiteit laten zien! In het restaurant van De Meente gingen ze onder leiding van Willemijn Beens een werkstuk maken. Zij had allemaal verschillende soorten kersttakken en decoratiematerialen waarmee de dames aan de slag konden.

“Ondertussen kregen we een kopje koffie met wat lekkers erbij. Men kon een kerststuk maken op een meegebrachte schaal of een kerstguirlande. Ook kregen we nog een glaasje fris met een chocolaatje erbij.”

Na ongeveer anderhalf uur hadden de dames een mooi Kerststuk of een Kerstguirlande gemaakt Nadat ze de boel met elkaar hadden opgeruimd gingen ze met een voldaan gevoel naar huis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500