Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstverhaal met Komt Allen Tezamen

Geplaatst op: 16 december 2016

SCEG presenteert tijdens Komt Allen Tezamen een kerstverhaal in de trouwzaal van ’t Olde Staduus. Jannie Bakker leest dit volgende week vrijdag voor en aansluitend is er muziek van een gelegenheidsformatie uit Genemuiden. Bakker heeft het verhaal ook zelf geschreven. De verhalen beginnen om 19.00 en 19.30 uur.

Van 21 tot en met 24 december vindt in Genemuiden voor het eerst Komt allen tezamen plaats. Het Havenplein is dan omgetoverd in een sfeervolle plek waar iedereen welkom is. Om –alleen of met elkaar- te gedenken, voor een gezellig samenzijn en voor leuke activiteiten. De kerstvertelling maakt daarvan dus onderdeel uit.

Na afloop kunt u in de hal van ’t Olde Staduus nog een lekker kopje koffie drinken of op het Havenplein de muzikale activiteiten van verschillende koren bijwonen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500