Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De kerst is vermoedelijk niet wit

Geplaatst op: 17 december 2016

Een hogedrukgebied boven centraal Europa zorgt ervoor dat wij in onze omgeving rustig weer hebben. Het nadeel is dat de bewolking wel de overhand heeft.

We hebben vanavond een mix van bewolking en opklaringen, maar in de loop van de nacht komt er vanuit het westen meer bewolking opzetten. Dit proces zet zich zaterdag voort. Misschien dat er in de ochtend nog een glimp van de zon te zien is. In de loop van de dag kan er ook nog wat lichte neerslag vallen maar veel zal het niet zijn.  Temperatuur zal in de middag rond een graad of 7 zijn en de wind komt uit zuidelijke richting.

Zondag ziet het weerbeeld er hetzelfde uit als zaterdag, rustig en grijs. Na het weekend gaat de temperatuur verder naar beneden en krijgen we de zon vaker te zien, wel is in de nachten kans op nachtvorst.

Op de vraag of wij dit jaar een witte kerst krijgen? Zoals het er nu naar uitziet is de kans vrij klein. De temperatuur zakt begin volgende week wel maar na woensdag is het nog onzeker of de temperatuur laag blijft of toch weer hoger wordt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500