Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bakker en Altena in de prijzen

Geplaatst op: 18 december 2016

 

Mirthe Bakker en Carolien Altena waren zaterdag succesvol tijdens de Felix Accountants Dressuur Cup in Emmeloord. Bakker is nu zeker van een finaleplaats tijdens dit evenement.

Mirthe Bakker en haar pony Sultan hadden al twee succesvolle selectiewedstrijden voor de Felix Accountants Dressuur Cup gereden en wisten op de derde selectiewedstrijd opnieuw te scoren. De combinatie zette een erg goede proef neer in de klasse M1 categorie C/D/E. De jury beloonde haar proef met een mooie score van 192,5 punt. Met dit resultaat won zij de tweede prijs en een ticket voor de finale welke op woensdag 28 december a.s. plaats zal vinden in het Hippisch Centrum van de Zwartewaterruiters.

In de klasse L1 categorie D/E ging Carolien Altena van start met haar pony Komeet. De combinatie reed een mooie proef en van de jury kreeg zij een erg goede score van 200,5 punt. Met deze prestatie mocht zij de derde prijs in ontvangst nemen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500