Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Familie Van Dalfsen wint Triviant

Geplaatst op: 28 januari 2017

Foto's Pieter Polman

De familie Van Dalfsen (onder de naam Joboti) won vrijdagavond Triviant in d’ Overtoom. Deze oudgedienden moesten in de finale onder meer andere ‘Sparren’ verslaan, want traditiegetrouw kwamen de Van Dalfsens weer uit alle hoeken en gaten om mee te dingen naar de overwinning. De avond leverde 1800 euro op voor het 2e/3e Wereldproject Werk in Uitvoering uit Zwartsluis.

De nieuwe organisatie en presentator Luuk Drost bleken prima op hun taak berekend. De moeilijkheidsgraad was niet omlaag gegaan en de vernieuwingen werkten prima. Zo waren er dit keer geluidsfragmenten en attributen uit het Tapijtmuseum gehaald. Wel was de deelname want minder groot dan in eerdere jaren, waardoor het bedrag voor het goede doel ook wat lager was.

Buiten dat bleek Triviant nog steeds een vermakelijke avond die met de nieuwe organisatie weer jarenlang vooruit kan. Op het podium stonden ook Verhoek Europa en de familie Rietman.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500