Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DEK zwemt records uit de boeken

Geplaatst op: 7 februari 2017

DEK zwom afgelopen zaterdag deel 3 van het Junioren – Jeugd – Senioren circuit. Dit is een wedstrijd voor zwemmers vanaf ca 11 jaar. Bijzonder in deze wedstrijd is, dat na de eerste programma’s de uitslag wordt opgemaakt en dat vervolgens per onderdeel een finale wordt gezwommen. Dubbel spannend! DEK ontmoette in deze wedstrijd VZ&PC (Vriezenveen), De Mors (Rijssen) het Ravijn (Nijverdal) en De IJsel (Deventer).
DEK kwam met 21 zwemmers aan de start. Er werden29 persoonlijke records gezwommen en maar liefst zes clubrecords. DEK tekende individueel voor 11 eerste, 7 tweede en 8 derde plaatsen. Daarnaast waren de estafetteploegen Thon/Hilde/Arie/Marianne en Jorgen/Demi/Edwin/Kimberly goed voor elk een eerste plek. De grootste verbetering was voor Kimberly Visscher: zij verbeterde haar PR op de 200 meter wisselslag (135%, meer dan 30 seconden!)
De zes clubrecords zijn voor Robin van den Berg (3x: 100 school, 100 meter vlinder en 200 meter wissel) Jorgen Gerritsen (2x: 400 vrij en 200 wissel) en Thon Naberman (50 rug)
Al met al weer een zeer succesvolle wedstrijd voor DEK!
De totale uitslag van de wedstrijd en de foto’s van de wedstrijd zijn te zien op www.dekgenemuiden.com.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500