Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

200 miljonairs in Zwartewaterland

Geplaatst op: 10 februari 2017

Zwartewaterland heeft tweehonderd miljonairs binnen de gemeentegrenzen. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor Statistiek. CBS berekent dat 2,9 procent van de bevolking in Zwartewaterland miljonair is. De meeste rijkaards blijken in Staphorst en het Achterhoekse Lochem te wonen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “200 miljonairs in Zwartewaterland

  1. van dijk schreef:

    Als de miljonairs van genemuiden nu eens een donatie deden aan de grootburgerij, Dan kan die meer investeren en dus elk jaar iedereen een tientje uitbetalen. Wat een nobel idee, maar kon niet aan de centen van de gemiddelde miljonair in genemuiden, dus zal nooit iets van komen

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500