Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters rijden weer naar de prijzen

Geplaatst op: 19 maart 2017

Leden van de Zwartewaterruiters reisden afgelopen weekend af naar een springwedstrijd in IJsselmuiden en een dressuurwedstrijd in Mariënheem. Anne-jet Harms en Joel Zwanepol wisten de eerste prijs op hun naam te zetten. Janine Flier-Breman viel met twee paarden in de prijzen.

Anne-jet Harms en haar pony Buddha to Buddha gingen in IJsselmuiden van start in de klasse B categorie D/E. De combinatie sprong hier een nette en foutloze ronde en kreeg van de jury een mooie score van 86 stijlpunten. Met dit resultaat mocht zij de eerste prijs in ontvangst nemen. In de klasse L categorie D/E kwam Joel Zwanepol aan start met zijn pony Sunflower. De combinatie sprong in de barrage naar 34,79 seconden en wist hiermee de tweede prijs op zijn naam te zetten. In het tweede parcours deed Zwanepol er nog een schepje bovenop en in een tijd van 42,37 wist hij de snelste tijd neer te zetten en nam de eerste prijs mee naar huis.

Janine Flier-Breman reisde met haar twee paarden af naar een dressuurwedstrijd in Mariënheem. Met Harley ging Flier van start in de klasse L1 en reed hier twee goede proeven. De jury beloonde haar met mooie scores van 203 en 198,5 punt. Met dit resultaat mocht zij twee maal de tweede prijs op haar naam schrijven. Met Hercules reed Janine Flier-Breman naar goede scores van 195,5 en 198 punten. Hiermee won zij de tweede en de vierde prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500