Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Calvijn-leerlingen wandelen voor water

Geplaatst op: 27 maart 2017

Groep 8 van de Johannes Calvijnschool heeft mee gewandeld voor water.  Met Wandelen voor Water 2017 liepen ze voor schoon drinkwater. In veel arme landen komt er geen drinkwater uit de kraan zoals we dit in Nederland gewend zijn. Vaak is er niet eens een kraan. Voor schoon drinkwater en moeten kinderen heel ver lopen.

In de afgelopen weken hebben ze sponsors gezocht en op 23 maart hebben ze met 6 liter water in de rugzak een tocht van iets meer dan 6 kilometer gelopen. Het definitieve bedrag van de opbrengst is op dit moment nog niet bekend.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Calvijn-leerlingen wandelen voor water

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500