Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DESZ naar titel, Olympia in zorgen

Geplaatst op: 8 april 2017

Olympia in zorgen. Foto Wim Poelhekken.

Contrast in de derde klasse tussen de twee buurmannen: waar DESZ rechtstreeks op de titel afstevent, kijkt Olympia ’28 het degradatiespook steeds dieper in de ogen. De Hasselters verloren zaterdag met 1-3 van concurrent VEVO. DESZ won in Koekange met 2-5 van Vitesse.

Een klasse hoger verloor IJVV met 3-4 van Be Quick ’28. Invaller Ryan van Lente scoorde een doelpunt. Niek Beens moest na een kwartier uitvallen, nadat een Zwolle per abuis op zijn hoofd ging staan. Het Nunspeet van Boudesteyn, Abma en Sijmon Eenkhoorn zakte bij Berkum volgens de trainer door de ondergrens en verloor kansloos met 3-0.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500