Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SanaStore: webshop voor biologische producten

Geplaatst op: 14 april 2017

Bij SanaStore in Genemuiden vind je een met zorg uitgekozen aanbod van biologische producten. Voeding en verzorgingsproducten; allemaal 100 % biologisch en vooral producten die je niet gauw in de supermarkt zult vinden. Een bewuste keuze. Wat maakt SanaStore nu zo bijzonder?

SanaStore richt zich op gezonde (‘sana’) producten. Daarnaast vinden wij het verhaal achter het product erg belangrijk. De producten worden gekozen op herkomst en achtergrond, zodat je weet waar het vandaan komt en hoe het wordt gemaakt.

Elk product heeft zijn eigen verhaal en worden op herkomst en transparantie geselecteerd. Daarnaast zoeken we ook naar specifieke producten, zoals lekker koekjes zonder gluten (glutenvrij), snoepgoed zonder toegevoegde suikers, chocolade zonder melk (vegan), ayurvedische thee (voor yogaliefhebbers) of (baby)verzorgingsproducten zonder parabenen of siliconen. Ook biedt SanaStore een mooie assortiment biologische wijnen, waar we je graag meer over vertellen. Dat kan bijvoorbeeld met een wijnproeverij. Kijk op de website voor meer informatie. Is er een product waar je naar op zoek bent, maar niet kunt vinden in ons aanbod? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag voor je op zoek.

Biologisch

Bijna al onze producten dragen het biologische logo. Dit betekent dat ze afkomstig zijn uit de biologische landbouw waar geen gebruik wordt gemaakt van kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. We verkopen alleen producten die met respect voor mens en milieu zijn gemaakt. Zo zoeken we voortdurend naar mooie producten die niet alleen goed zijn voor jou als consument, maar ook een bijdrage leveren aan een gezonde leefomgeving voor mens en milieu.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk snel op www.sanastore.nl. En let op, tot eind april geldt er een kortingsactie op de eerste bestelling die ook nog eens standaard wordt thuisbezorgd. Kijk op de website voor meer informatie.

www.sanastore.nl | info@sanastore.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500