Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mooi weekeinde voor Flier en Van Rees

Geplaatst op: 16 april 2017

Dressuuramazone Janine Flier-Breman reisde afgelopen vrijdag met twee paarden af naar Zwolle. Hier wist zij twee eerste prijzen en de tweede prijs mee naar huis te nemen. Springamazone Maud van Rees plaatste zich voor de finale in Hierden en won hier de vijfde prijs.

Janine Flier-Breman en haar paard Harley gingen voor de laatste keer van start in de klasse L1. De combinatie reed een foutloze eerste proef en liep hiermee naar een topscore van 212 punten. Met dit resultaat won zij met een ruime voorsprong de eerste prijs. In de tweede proef reden Flier en Harley naar een mooie score van 196 punten en namen de tweede prijs mee naar huis. Met dit resultaat hebben zij de klasse L1 mooi afgesloten en de combinatie zal nu van start gaan in de hogere klasse L2. In de klasse M1 ging Janine Flier-Breman van start met Hercules. De combinatie reed naar nette scores van 188 en 192,5 punt en won in de tweede proef de eerste prijs.

Maud van Rees en haar pony Warenzo gingen van start tijdens de Bronkhorst Wonen Cup in Hierden. De combinatie sprong in de klasse L categorie D/E twee foutloze parcoursen en wist de zesde en de derde prijs op haar naam te schrijven. Met dit resultaat mochten Van Rees en Warenzo van start in de finale. Hier sprongen zij het basis parcours foutloos rond en in de barrage zette de combinatie een snelle tijd neer in 30,26 seconden. Met deze prestatie wonnen Maud van Rees en Warenzo de vijfde prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500