Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tapijtmuseum heeft het druk

Geplaatst op: 30 april 2017

In de afgelopen vier maanden kwamen er al honderden bezoekers naar het Tapijtmuseum. Vaak in groepen en op dinsdagmiddag ook als losse bezoekers. Soms alleen voor de demonstraties maar ook waren er groepen die naast het museumbezoek genoten van de gastvrijheid en deskundigheid van de cateringdames. De reacties in het Gastenboek waren zonder uitzondering heel positief over het Tapijtmuseum.

De maand mei wordt weer een topmaand voor het museum: er komen dan meer dan 1000 bezoekers in 25 groepen. Dat wordt voor de vrijwilligsters en vrijwilligers weer hard “werken”. Dat werken bestaat uit het demonstreren van oude werkzaamheden, veel vertellen over vroeger en natuurlijk op tijd schaften!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500