Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Moederdag taarten uitgereikt

Geplaatst op: 13 mei 2017

tekst en foto's: Erik Eenkhoorn. Film: Pieter Polman

Zaterdagmorgen werden op de kaai heerlijke taarten uitgereikt. In de afgelopen weken kon je bij de verschillende winkels die aangesloten zijn bij de Middenstandsvereniging je kassabon inleveren. Het was even wachten op de taarten maar uiteindelijk kwamen de overheerlijke taarten van Bakker Slager en Bakker Groot Koerkamp. Ongetwijfeld dat er nu velen aan de koffie zitten met een overheerlijke moederdagtaart. Een enkeling zal nog moeten wachten tot morgen, want: “Ik bewaar het als verassing, morgenvroeg tijdens het ontbijt op bed”, aldus een jongen.

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500