Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Internationaal jeugdvoetbal in Genemuiden

Geplaatst op: 26 mei 2017

Het Edel Grass U14-Talent Tournament wordt op 3 juni weer gehouden. De organisatie heeft wederom mooie BVO’s (Betaald Voetbal Organisaties) weten te strikken om naar Genemuiden te komen. Zo debuteren FC Utrecht , FC Twente en NAC Breda en zijn ook SC Heerenveen, PEC Zwolle, SBV Excelsior en De Graafschap weer van de partij. Vanuit Denemarken komt Esbjerg fB naar de tapijtstad.

De Oosterburen worden dit jaar vertegenwoordigd door de U14-talenten van Rot-Weiss Essen. Ook onze Zuiderburen ontbreken dit jaar niet en zij worden vertegenwoordigd door K.V. Mechelen. De vierde Buitenlandse deelnemer komt uit Hongarije en luistert naar de naam Vasas SC (Boedapest). Het deelnemersveld wordt gecompleteerd door de deelname van JO15-1 van SC Genemuiden.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor de deelnemers, geboren tussen 1-1-2002 en 31-12-2003, om er een waar voetbalspektakel van te maken. Voordat de eerste bal gaat rollen om 10.00 uur zal de officiële opening van het toernooi plaatsvinden op het hoofdveld van Sportclub Genemuiden. Om 9.15 uur worden de deelnemende teams aan het publiek voorgesteld. Vervolgens zullen de poulewedstrijden gespeeld worden. Er zijn 2 poules van 6 teams en vanaf 14.40 uur vinden de kruisfinales plaatst. De ‘grote’ finale vindt plaats om 16.10 uur op het hoofdveld. Rond 16.30 uur zal dan bekend zijn wie de derde editie van het Edel Grass U14-Talent Tournament op naam heeft weten te schrijven.

De organisatie heeft met de geweldige support van Edel Grass en trouwe vrijwilligers van SC Genemuiden weer een mooi programma samengesteld en nodigt iedereen dan ook van harte uit om de jonge talenten te komen aanschouwen. Het toernooi begint ook landelijk steeds meer een begrip te worden en we mogen dan ook diverse scouts verwelkomen in Genemuiden. Immers wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. De entree is gratis en wie weet ziet u aanstaande zaterdag spelers die over 5 of 6 jaar in de Eredivisie spelen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500