Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Ingen voor het vierde jaar hoofdsponsor biljarttoernooi

Geplaatst op: 29 mei 2017

Na afloop van het biljarttoernooi in 2016 werd bij de prijsuitreiking door Evert van Ingen al bekend gemaakt dat er in 2017 een vervolg zou komen van het zeer geslaagde biljart evenement. En de slager houdt woord. Evert van Ingen: “in de afgelopen jaren heeft de samenwerking met biljartvereniging HZW ervoor gezorgd dat mijn slagersbedrijf inmiddels een regionale bekendheid geniet. Dat stel ik zeer op prijs.”

Henk Post van HZW die drie jaar geleden de samenwerking tot stand heeft gebracht en verantwoordelijk is voor de organisatie van het prestatie gerichte en gezellige toernooi geeft aan ook zeer tevreden te zijn over de samenwerking met Gildeslager in Genemuiden.

De Genemuider biljartvereniging HZW timmert flink aan de weg en is in de afgelopen jaren uitgegroeid naar een bijzonder grote vereniging met maar liefst een ledenaantal van 68. HZW heeft inmiddels een naam gekregen om trots op te zijn en die bekend is in de wijde (biljart)omgeving.

Henk Post: “Vijf jaar geleden is er voor het eerst bij HZW een biljarttoernooi georganiseerd  waaraan toen 16 biljarters uit de regio hebben deelgenomen.  In november a.s. wordt het Gildeslager Evert van Ingen toernooi voor de 4e keer gespeeld waarvoor nu al 46 deelnemers van de drie voorgaande toernooien zich hebben aangemeld. De georganiseerde toernooien waren bijzonder succesvol en de deelnemers reageerden over de opzet en het prijzenpakket heel erg enthousiast. De mond tot mond reclame heeft ervoor gezorgd  dat er vanuit de regio voor de 4e editie van het gezellige evenement inmiddels al heel veel inschrijvingen binnen zijn. Ik verwacht dan ook dat voor het eerst met een deelname aantal van maximaal 72 biljarters de 4e editie van het Evert van Ingen biljartevenement helemaal vol geboekt zal zijn.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500