Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lezers Actueel De Wieden in

Geplaatst op: 2 juni 2017

Foto's Erik Eenkhoorn

Lezers van Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis Actueel konden vrijdagavond gratis meevaren met VarenindeWieden.nl Dat leverde een volle rondvaartboot op. Schipper Ferdinand Dijkstra kan op zijn nieuwe boot bijna veertig mensen kwijt en die zitten overdekt.

Met het prettige weer dat Actueel had geregeld was het prettig varen door De Wieden. Dijkstra zette koers richting de kolken bij Belt-Schutsloot en legde op de terugweg bij Restaurant de Belt aan voor een portie bitterballen. De opvarenden genoten van de natuur en de prettige boot van Varenindewieden.

Die is voor groepen te boeken op www.varenindewieden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500