Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Programma negende Family Fair is rond

Geplaatst op: 6 juni 2017

De Family Fair wordt op 17 juni voor de 9e keer gehouden! De opbrengst van deze inmiddels zeer bekende fair is opnieuw bestemd voor de aflossing van het kerkgebouw van de HHG. Het thema voor de editie van deze fair is ditmaal ‘Engeland’. Er zijn allerlei dingen georganiseerd rondom dit thema. Zo rijdt er deze dag een Engelse dubbeldekker in en rond Genemuiden, is er boogschieten onder begeleiding en is de fair ook aangekleed in Engelse stijl.

Verder zal een doedelzakspeler zijn muziek ten gehore brengen en is er een authentieke telefooncel opgesteld, ook is er speciaal een stand met brocante spullen. Ook aan de jeugd is ruimschoots gedacht. Er is weer een grote stormloopbaan en ook een skelterbaan om een leuk parcours af te leggen. De grote legoblokken zijn ook weer van de partij.  Er zijn ook een aantal spelen waarvan ze met een gekochte spellenkaart gebruik kunnen maken.

Naast bovengenoemde activiteiten is er ook weer de gebruikelijke verkoping van allerlei waar. Hieronder kunt u verstaan het grote aantal gevarieerde stands vanwelke de winkeliers uit het hele land hun waar aan de man brengen.
Dit betreft onder andere kleding voor jong en oud, bloemen en planten, aloë vera producten, schoenen, cadeauartikelen, boeken, et cetera.
Ook is er weer de verkoop van eigengebakken producten, snoep, heerlijke slaatjes, advocaat, speelgoed, heerlijk gebak, speculaas, suikerspin en popcorn, fruit, kaas, ijs en nog veel meer waar die gretig aftrek zullen vinden. Op het leuk ingerichte koffieplein kunt u een een bakje koffie drinken met wat lekkers erbij. Ook kunt u prima de lunch gebruiken op de fair. Denk hierbij aan heerlijke vis, patat en snacks, broodje hamburger of een broodje gezond. Aan het einde van de dag, zo rond 15.30 uur, is er weer verkoop bij opbod en dit zal op een leuke manier gepresenteerd worden.

De fair wordt gehouden van 10.00-16.00 uur en is wederom gratis toegankelijk. Een pinautomaat is aanwezig bij de infostand.
De locatie is net als vorig jaar op het kleine parkeerterrein voor het kerkgebouw en rondom de Bethelkerk zelf aan de Bereklauw 1 te Genemuiden.

Het gedeelte van de Bereklauw tussen de kerk en de kleine parkeerplaats zal ook dit jaar afgesloten worden.
De auto’s kunnen nu geparkeerd worden op het grote parkeerterrein, over de dijk aan de achterkant van de kerk. Verder op de parkeerplaats bij de ijsbaan, maar absoluut niet langs de Koppel, de Tagweg en in de wegbermen!! Fietsen kunnen gestald worden bij de Eben-Haëzerschool op de aangegeven plaatsen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500