Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Aangenaam weekeinde (door John Poot)

Geplaatst op: 9 juni 2017

Na die broodnodige regenbui die vandaag (vrijdag) over Nederland trok, in Genemuiden viel onder 15mm water, verloopt het weekend warm en droog.

De vrijdagavond is helder en de wind neemt in kracht af, wel vormt zich wat nevel of een mistbank. De temperatuur zakt naar een graad of 9. Aankomende nacht is er volle maan.

Zaterdag wordt het een zonnige dag, wel trekt er af en toe wat dikke sluierbewolking over waaruit wat regen kan vallen maar veel zal het niet zijn. Temperatuur stijgt in de middag naar een graad of 23, wind komt uit zuidwestelijke richting in de avond  klaart het  weer op.

Zondag verloopt eigenlijk net zoals zaterdag: het wordt wel wat warmer de temperatuur stijgt boven de 25 graden. Later in de avond en nacht komen er weer regen en onweersbuien. De dagen erna  overwegend zonnige en vrijwel droog, met temperaturen die normaal zijn voor de tijd van het jaar.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500