Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stoere vaders strijden om superdeluxe autowasbeurt

Geplaatst op: 9 juni 2017

Stoere vaders mogen winkelen in Genemuiden zaterdag 17 juni niet overslaan. In de winkels kunnen ze laten zien wat ze in hun mars hebben. Via verschillende proeven wordt de ‘stoerste vader’ van de regio bepaalt. Die gaat uiteindelijk aan de haal met een superdeluxe autowasbeurt bij Autopoetsbedrijf Theo. Deze prijs is mogelijk gemaakt door Koster & Hogeslag Youngtimers & Auto Poets Bedrijf Theo !

Zaterdag is het Superzaterdag in Genemuiden. Een dag vol kortingen en acties. Tijdens zo’n winkeldag, die regelmatig op de kalender staat, organiseren de winkeliers van Middenstand Vereniging Genemuiden bijzondere activiteiten. Dit keer staan die uiteraard in het teken van Vaderdag. Winkelen in Genemuiden was nog nooit zo aantrekkelijk voor vaders. Zij kunnen daarbij de steun van het hele gezin goed gebruiken.

In de winkels kunnen de vaders namelijk laten zien of ze hun mannetje staan bij verschillende proeven en huishoudelijke taken. Daarmee dingen ze mee naar  1 autowasbeurt bij Theo, en naar leuke prijzen in de winkels zelf. Bij Blokker Genemuiden maken ze bijvoorbeeld kans op een elektrische barbecue. Daarvoor moeten de mannen wel eerst laten zien hoe ze snel en vakkundig een overhemd kunnen strijken.

Ook in andere winkels staan bijzondere wedstrijden op het programma. Bij Sigrid is het decor voor verfblikken tillen, bij ’t Olde Staduus moeten de mannen spijkers in een boomstam slaan en bij Kitsch & Koters moeten ze was ophangen. De Groene Lantaarn laat mannen groene tassen tillen. Bij DA Feenstra geeft aan het einde van de dag een gratis vliegles weg. Iedereen die een herengeurtje vanaf vijftig euro koopt, maakt daar kans op.

Superzaterdag begint om 10.00 uur. Ook eerder in de week winkelen in Genemuiden is aan te bevelen. Via een kassabonnenactie geeft de MVG ook nog eens 43 rollades weg aan vaders of hun gezinsleden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500