Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ruim twintig bekeuringen bij grootscheepse controle

Geplaatst op: 3 juli 2017

Een grote verkeerscontrole in de Kop van Overijssel leverde zondagmiddag ruim twintig bekeuringen op. Verschillede instanties, waaronder de gemeente Zwartewaterland, werkten mee aan de actie. Maar liefst 1823 automobilisten of schippers moesten ‘blazen’. Drie automobilisten en een schipper hadden teveel op en kregen een bekeuring.

Verder waren er zeven bonnen voor mensen die te snel voeren en vier voor het niet dragen van een autogordel. Ook schreven de controleurs bonnen uit voor niet handsfree bellen, een te hoge snelheid, overschrijding van de maximum constructiesnelheid (bromfiets) en het ontbreken van een reddingsvest of registratienummer.

Elf sportvissers werden ook aangesproken. Zij hadden allemaal de benodigde vergunning op zak.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500