Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Grote kranen voor grote hal

Geplaatst op: 4 juli 2017

Foto's Joke Veldman

Het nieuwe magazijn van Hamat is een van de hoogste gebouwen op het bedrijventerrein van Genemuiden. Met zijn 28 meter hoogte kijkt het uit over de meeste bedrijfspanden. In het pand zijn dinsdag twee kranen getakeld die tot aan het plafond reiken. Dat gebeurde met een zestig meter hoge kraan. Een spectaculair gezicht.

De kranen komen straks van pas bij het orderpicken in het magazijn. Ondanks de enorme omvang werkt er straks niemand in het pand. Het pakken van de juiste producten gebeurt volledig automatisch. In totaal komen er 16700 euro pallets te liggen een lengte van 20 km in totaal. Woensdag wordt de tweede kraan geplaatst.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500