Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel artiesten naar Stratenfestival

Geplaatst op: 7 augustus 2017

Na een zeer moeilijke zoektocht is het gelukt een hoofdpodium na een jaar afwezigheid te laten terugkeren, dit jaar op het Broerenkerkplein. Hier zal weer door RadioNl een groot aantal artiesten laten optreden en tevens  een 4 uur durende live radio uitzending verzorgen.

Een kleine greep uit de in totaal 22 optredens zijn o.a. Tino Martin, Gebroeders Ko, Django Wagner, Sieneke, Ancora, Jan Keizer & Annie Schilder, Rene Karst, Jacques Herb en vele anderen. Het gehele programma staat op:  www.stratenfestivalzwolle.nl

Maar liefst op nog 16 andere locaties is er veel muziek te beluisteren zoals Gasthuisplein met o.a. Flavium, Nw-Markt met Barcode, Bethlemskerkplein met Lead, Jufferenwal met Goeie s`morgens juffrouw Jeannie, Diezerstraat met Jools XL & Ancora, Rodetorenplein met Dj Jean, Randy van Veld en Vato Gonzales etc, etc.

Kortom voor elk wat wils, het is weer ouderwets genieten op de 38e editie van het ons kent ons festival in het centrum van Zwolle waar ook de zomer kermis aanwezig is.

Het muzikale gedeelte is tot maximaal 01.00 uur en de tap sluit om 01.30 uur

Voor het complete programma kijkt u op:  www.stratenfestivalzwolle.nl  en daar kunt U ook de laatste informatie lezen. Alle podia in de binnenstad staan ook vermeld op www.hesz.nl/index.php/stratenfestival
Voor de veiligheid met de ca. 50.000 te verwachten bezoekers wordt de binnenstad bij de 8 toegangsbruggen voor al het verkeer afgesloten vanaf 18.00 uur. Bewoners van de binnenstad hebben een speciale brief ontvangen waarmee zij onder voorwaarde de bruggen kunnen passeren met de fiets.

Er zullen voorzieningen voor het stallen van fietsen aan de buitenzijde van de Stadsgracht worden aangebracht.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500