Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dorcas klaar voor de herfst

Geplaatst op: 29 augustus 2017

Dorcas is klaar voor de herfst en wintter: alle zomerkleding is na de laatste stuntweek afgevoerd naar het Dorcaskledingdepot in Hasselt en de najaars- en wintercollectie hangt alweer te pronken in de schappen. “Vanwege een overvloed aan boeken, gaan wij nog even door met onze befaamde boekenmarkt. Alle boeken op de boekenkraam 2 voor €1,- Dus sla je slag en vertrek met een lach”, klinkt het vanuit Dorcas.

De organisatie doet ook een oproep: “Helaas worden wij nog regelmatig geconfronteerd met goederen die buiten de openingstijden bij de winkel worden neergezet. Over het algemeen laat juist de kwaliteit van die goederen nogal eens te wensen over, waardoor wij zelf opdraaien voor de afvalkosten. Dit is erg frustrerend. We gaan uit van ieders goede bedoeling, maar kom tijdens onze openingstijden. Dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur kunt u uw spullen inleveren, mits geschikt voor ons assortiment.”

Een belletje of fotootje mailen van grotere artikelen voorkomt teleurstelling.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500