Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juni 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fokkers kijken positief terug op gezamenlijke keuring

Geplaatst op: 8 september 2017

De jongdierenkeuring die op 2 september werd gehouden in ’s Heerenbroek bij Van Ittersum Groenvoorziening is prima verlopen. Ontzettend veel publieke belangstelling, goede kwaliteit aan dieren en gewoon gezelligheid tussen de kooien, waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat. De besturen van HKSV Kampen & Omstreken, de Zwartewaterfokkers en de Zwolse Kleindierenclub kijken dan ook terug op een geslaagd evenement, wat voor het eerst gezamenlijk werd georganiseerd.

Het tentoonstellingsseizoen van kleindieren (konijnen, kippen, cavia’s, kwartels, watervogels, duiven, etc) is met deze show nu weer van start en de komende periode zijn in de regio meerdere shows  waar ook fokkers van deze verenigingen weer hun beste dieren zullen inschrijven. Voor een overzicht van de winnaars van 2 september en een uitgebreide fotoreportage verwijzen we je naar de website www.hksv-kampen.nl onder het kopje “Jongdierendag 2017”.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500