Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Echte Gaellemuniger’ opent elfde editie Genemusiment

Geplaatst op: 16 september 2017

Ballonnen worden opgelaten. Foto: Erik Eenkhoorn

Ondanks dat hij in Zwolle woont nog steeds ‘een echte Gaellemuniger’ die zijn roots niet vergeet. Directeur van een bedrijf met duizend medewerkers bovendien. Harry van Dalfsen mocht zaterdagochtend Genemusiment officieel open. “Een eer”, aldus Van Dalfsen.

De start van zijn bedrijf lag in Spakenburg, maar van dat woninginrichtbedrijf maakte Van Dalfsen een miljoenenbedrijf. Buiten Vadain, hoofdsponsor van Genemusiment, bestaat zijn Venture Group uit veel andere bedrijven in Nederland, Australië, Polen en India.

Voor het veertigjarig bestaan hield het bedrijf verschillende festiviteiten. Vrijdagavond was er een groot feest waar medewerkers uit al die landen op af kwamen. Vandaag is er een open dag. Tot 14.00 uur rijden vanaf het Havenplein bussen naar Vadain. En als hoofdsponsor is het bedrijf belangrijk voor de elfde editie van Genemusiment.

Met het loslaten van ballonnen voor een ballonnenwedstrijd is dat evenement van start. Tot vanavond zijn er veel activiteiten in en rond het centrum van Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500