Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gelasta werkt aan uitbreiding

Geplaatst op: 19 september 2017

Bij Gelasta is maandag de eerste paal voor een uitbreiding van het bedrijfsgebouw geslagen. Dat meldt het bedrijf op de social media. Het huidige pand wordt met duizend vierkante meter uitgebreid, waardoor er meer magazijnruimte ontstaat. Ook komen er twee nieuwe laaddocks en een nieuwe showroom van 250 vierkante meter.

“Deze extra ruimte is hard nodig om plek te geven aan de groei die we afgelopen jaren gemaakt hebben. In vijf jaar tijd is onze omzet en personeelsbestand meer dan verdubbeld. De extra kantoor en magazijn ruimte zijn dus zeer welkom en maakt het mogelijk meer voorraad te hebben en de processen te stroomlijnen”, aldus Gelasta.

Dat familiebedrijf vierde in 2016 het veertigjarig bestaan.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500