Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Negende kerstpakkettenmarkt in De Kaaihof

Geplaatst op: 21 september 2017

Ruim tweehonderd bedrijven in een wijde omgeving rondom Genemuiden hebben hun eerste kerstpresentje binnen: een mooi verpakte uitnodiging voor de Kerstpakkettenmarkt in De Kaaihof. Elf Genemuider ondernemers doen op 11 en 12 december mee aan de negende editie van het evenement.

De Kerstpakkettenmarkt neemt elk jaar toe in populariteit onder werkgevers en werknemers. In 2016 stelden ongeveer duizend medewerkers zelf hun kerstpakket samen in De Kaaihof. De verwachting is dat het aantal dit jaar wordt overtroffen.

Werknemers vinden op de markt producten waaraan ze daadwerkelijk iets hebben, terwijl werkgevers minder tijd en energie kwijt zijn aan het samenstellen van een kerstpakket. Bovendien is de markt een sfeervol aangekleed evenement. Een ideale opwarmer voor de feestdagen. Wie dat wil kan ook vooraf borrelen en lekker eten bij De Kaaihof.

De opzet van het evenement is eenvoudig: werkgevers kopen een zelf te bepalen aantal munten (ter waarde van vijf euro) en medewerkers zoeken daarmee hun kerstpakket uit. Daarbij hebben ze volop keuze, want tijdens de markt presenteren elf ondernemers een gevarieerd aanbod.

Dat is dit jaar opgedeeld in vier afdelingen. DA Feenstra en Kitsch & Koters vormen Beauty, Woonwarenhuis Jan Pleijsier, De Boeketterie en Bij Sigrid zijn Lifestyle en Readshop Genemuiden en Blokker Van der Vinne staan op de afdeling Vrije Tijd en Huishoudelijk. Slijterij Stroomberg, Echte Bakker Groot Koerkamp, Keurslager van de Weg en Buitenbosch presenteren ten slotte producten in de categorie Food.

Werkgevers kunnen zich tot 10 november aanmelden voor de Kerstpakkettenmarkt 2017. Die is op beide dagen van 16.00 tot 21.00 uur. Geen uitnodiging en aanmeldformulier ontvangen? Mail dan naar genemuidenrelatiegeschenken@kpnmail.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500