Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Uitslag ballonnenwedstrijd volgende week bekend

Geplaatst op: 4 oktober 2017

Tijdens Genemusiment 2017 was ook een ballonnenwedstrijd onderdeel van het programma. Hoewel sommige ballonnen al voortijdig het luchtruim kozen was het toch een prachtig gezicht om kort na de officiële opening van de nieuwe brug, het Havenplein en vervolgens Genemusiment de vele gekleurde ballonnen op de wind weg te zien drijven.

Inmiddels zijn ongeveer 30 kaartjes van gevonden ballonnen retour ontvangen. Blijkbaar was de wind niet echt gunstig, want de ballon die tot nu toe het verst weg is gevonden, kwam terecht op de heide van het Dwingelderveld.

Volgende week wordt de inzendtermijn gesloten en kunnen de prijswinnaars bekend worden gemaakt. Het blijft dus nog even spannend wie er straks in het bezit komen van de fraaie prijzen die beschikbaar worden gesteld door Vadain en Intertoys Kampen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500