Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zestiende Zwartewaterlandtoernooi op de kalender

Geplaatst op: 5 oktober 2017

De 16e editie van het Zwartewaterlandtoernooi wordt dit jaar gehouden op woensdag 27, donderdag 28 en zaterdag 30 december 2017. Het toernooi staat in het teken van Stichting 2e en 3e wereldprojecten Gemeente Zwartewaterland . Dit houdt in dat de opbrengst van dit toernooi naar het project “schoon drinkwater voor dorpen in Malawi” gaat. Meer informatie over dit project is te vinden op de website www.2e3ewereldprojecten.nl.

De geslaagde toernooiopzet van de vorige editie wordt dit jaar doorgezet. Dit betekent dat er zowel een recreatief als selectief toernooi is. In het selectieve toernooi strijden minimaal 16 deelnemende teams in vier poules van 4, tijdens de voorrondes om de finaleplaatsen. De nummers 1 en 2 van iedere poule plaatsen zich voor de finaledag. Het recreatieve toernooi is bestemd voor voetballers met de leeftijd van 35+ met maximaal 2 dispensatiespelers per team. 8 recreatieve teams verdeelt over twee poules van 4 zullen in de voorrondes spelen om 4 tickets voor de finaleronde.

De voorrondes worden op woensdag 27 en donderdag 28 december, vanaf circa 16:00 uur tot ongeveer 22:00 uur gespeeld. De finaledag zal plaats vinden op zaterdag 30 december vanaf circa 15:00 uur tot ongeveer 21:00 uur.

Aanmelden voor deelname aan het toernooi kan op de volgende manieren:

Voor deelname aan het prestatie toernooi meld je je aan door een mail te sturen naar zwtoernooi@gmail.com of via de WhatsApp naar +31 637354312.
Voor deelname aan het recreatieve toernooi meld je je aan door een mail te sturen naar tjoepie80@hotmail.com of via de WhatsApp naar +31 646327435.
Aanmelden kan tot vrijdag 20 oktober 2017, dus wees er snel bij (vol is vol)!

De wedstrijden vinden, zoals gewoonlijk, plaats in d ‘Overtoom te Genemuiden. Het toernooi zal worden afgesloten met een feestavond en een verloting in de kantine. Tevens wordt de cheque met het sponsorbedrag overhandigd aan het goede doel: 2e / 3e wereldprojecten Gemeente Zwartewaterland. Meer informatie op www.zwartewaterlandtoernooi.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500