Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Succesvol debuut voor Louanne Eenkhoorn

Geplaatst op: 15 oktober 2017

Hippisch Centrum de Zwartewaterruiters organiseerde zaterdag een Subtopwedstrijd voor paarden. Louanne Eenkhoorn debuteerde hier met succes in de hoge klasse ZZ-Zwaar. Erika Henniphof wist in Kampen twee maal de eerste prijs op haar naam te zetten.

Louanne Eenkhoorn en haar paard Clinton maakten hun ZZ-Zwaar debuut op eigen bodem. De combinatie reed in de eerste proef naar een zesde plek met 61,86%. Tijdens de tweede proef wist de combinatie er nog een schepje bovenop te doen en dit werd gezien door de jury. Zij werden beloond met 64,64% en mochten hiermee een mooie derde prijs in ontvangst nemen.

Erika Henniphof reisde met haar paard Enouk af naar een dressuurwedstrijd in Kampen. De combinatie zette twee sterke proeven neer in de klasse L2 en werd door de jury beloond met mooie scores van 199,5 en 206 punten. Met dit resultaat nam zij twee maal de eerste prijs mee naar huis.

Anne-jet Harms ging vorig weekend met Buddha to Buddha van start op een springwedstrijd in IJsselmuiden. In de klasse B categorie D/E sprong zij met een nette en foutloze ronde naar de achtste prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500