Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Twaalf eerste plaatsen voor DEK

Geplaatst op: 15 oktober 2017

DEK zwom afgelopen zaterdag in zwembad Het Ravijn in deel 1 van het Junioren – Jeugd – Senioren Circuit. Dit is een wedstrijd voor zwemmers vanaf ca. 11 jaar. De Eerste Kolk kwam met 16 zwemmers aan de start. Er werden 13 persoonlijke records gezwommen, waarbij Marianne Naberman, Thon Naberman en Lars Tuinbeek PR’s behaalden op twee afstanden. Op de 200 mtr. wisselslag was de tijd van Marianne (2.47.48) ook snel genoeg voor een nieuw clubrecord.

DEK tekende individueel voor 12 eerste plaatsen ( Lennard Beens, Jirsca van Dalfsen (2x),  Jorgen Gerritsen (3x), Martijn Gerritsen, Marianne Naberman (3x) en Thon Naberman (2x)),  acht tweede plaatsen (Lennard Beens, Hilde Curfs, Irenka van Dalfsen, Harryelle Eenkhoorn, Martijn Gerritsen, Naomi van der Sluis en Demi Visscher (2x)) en vijf derde plaatsen (Lennard Beens, Laurens Curfs, Andrea van Dalfsen, Harryelle Eenkhoorn, en Demi Visscher). Daarnaast was de estafetteploeg Thon/Hilde/Jorgen/Marianne goed voor een tweede plek. De grootste verbetering was voor Thon Naberman: 400 meter vrije slag in 5.04.64.

De totale uitslag van de wedstrijd is te lezen op www.dekgenemuiden.com.

De volgende wedstrijd is deel 2 van de Tienkamp in Zwembad De Kragge in Zwartsluis op 28 oktober. De wedstrijd begint daar om 17.15 uur.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500