Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voetbal in de regio

Geplaatst op: 28 oktober 2017

DESZ won zaterdag met 3-1 van koploper Pelikaan S. Tegen de ploeg die Genemuiden nog kent uit het bekertoernooi van afgelopen seizoen scoorde Tom Kisjes weer twee keer. Cor Koning besliste vervolgens het duel definitief. DESZ draait mee in de subtop.Dat doet Olympia ’28 een klasse lager ook nog steeds, ondanks een 3-2 nederlaag tegen Oene.

Minder goed gaat het dit seizoen voorlopig met VV Staphorst. Op eigen veld ging de ploeg onderuit tegen de nieuwe koploper Excelsior ’31. Siebren Visscher en Ryan van Lente stonden weer in de basis bij IJVV, dat dankzij een hattrick van Kardag met 0-3 won.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500