Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Juf Saskia neemt afscheid van De Regenboog

Geplaatst op: 3 november 2017

Vrijdagmorgen nam juf Saskia feestelijk afscheid van De Regenboog. De kinderen stonden verkleed in hun mooiste outfits met bogen buiten klaar om juf Saskia te ontvangen. Een collega had haar van huis opgehaald met een versierde tandem.

Binnen stond koffie met gebak klaar voor de ouders van de kinderen, collega’s en andere genodigden. Tijdens het koffiedrinken werd juf Saskia een cadeau aangeboden namens de kinderen wat ze zelf gemaakt hadden. Een wit schort vol geverfd met allemaal handjes en voetjes als herinnering. Daarnaast een map met lieve wensen van de kinderen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500