Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Favorieten sneuvelen in Van Ingen toernooi

Geplaatst op: 13 november 2017

In de voorronde van het Evert van Ingen toernooi zijn een flink aantal kanshebbers voor de finales op a.s. zaterdag reeds uitgeschakeld.

In de A categorie werden Harry Fijn uit Hattem en Reier ten Napel uit Urk verrassend uitgeschakeld. Ook de zeer ervaren biljarter Klaas Timmerman,  Henk van der Kamp en Johan Klaver van HZW werden letterlijk van het groene laken gespeeld. Echter o.a.  Jan van den Berg en Johan Westrik uit Hasselt, Andre van der Vegt van de Kamperzeedijk, Tiem en Barry Eenkhoorn, Wout van Dalfsen en Jan Bakker van HZW toonden wel hun vorm en plaatsten zich moeiteloos voor de finaledag.

In de B categorie is o.a. algeheel HZW clubkampioen 2017 Peter Bakker één van de kanshebbers voor de prijzen. Peter presteerde in de voorronde door beide partijen te winnen. Maar ook Peter krijgt het op de finaledag niet cadeau want van o.a. Henk Bruintjes, Willem Oostwoud en Karst Beens wordt flinke tegenstand verwacht en die gaan ook biljarten voor de hoogste eer.

Finales: zaterdag 18 november a.s. vanaf 10.00 uur in het clubgebouw van HZW

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500