Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Succesvol weekeinde voor de Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 13 november 2017

Afgelopen weekend organiseerde Hippisch Centrum de Zwartewaterruiters een springwedstrijd voor pony’s. Anne-jet Harms, Kyara Bakker en Maud van Rees waren hier succesvol en namen prijzen mee naar huis. Dressuuramazones Daphne Visscher en Carolien Altena lieten zich zien tijdens wedstrijden in Elim en Hierden.

In de klasse B categorie D/E ging Anne-jet Harms van start met haar pony Buddha to Buddha. De combinatie sprong met een foutloze ronde naar 78 stijlpunten. Met dit resultaat zette zij de derde prijs op haar naam. In dezelfde klasse kwam Kyara Bakker aan start met Orchid’s Ania. De combinatie sprong in het eerste parcours foutloos rond en kreeg van de jury 69 stijlpunten. Met dit resultaat won zij de zevende prijs. Ook in het tweede parcours was Kyara Bakker succesvol. Zij sprong in een tijd van 51,38 seconden foutloos rond en nam hiermee de zesde prijs mee naar huis.

Maud van Rees en haar pony Warenzo gingen van start in de klasse L categorie D/E. De combinatie sprong in het eerste parcours foutloos rond en wist in de barrage een goede tijd van 33,04 seconden neer te zetten. Hiermee won zij de zesde prijs. In het tweede parcours sprong de combinatie ook foutloos rond en zette hiermee de zevende prijs op haar naam.

Daphne Visscher en haar pony Château waren op dreef in Elim. De combinatie reed twee mooie proeven in de klasse B categorie D. Van de jury kreeg zij 189 en 190 punten en met dit resultaat namen Daphne en Château twee maal de tweede prijs mee naar huis.

Carolien Altena en haar pony Komeet reisden af naar Hierden. De combinatie reed in de klasse M1 categorie D een nette proef en werd beloond met een mooie score van 200 punten. Hiermee ging zij de concurrentie voorbij en zette de eerste prijs op haar naam.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500