Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub komt weer met suikerhartenactie

Geplaatst op: 15 november 2017

De jeugd van Sportclub Genemuiden houdt, net als vorig jaar, weer een suikerhartenactie. Van 15 tot en met 23 november komen de jeugdelftallen langs de deur om bestellingen op te nemen. Er is keuze uit een overheerlijk groot opgespoten hart of een lekker stuk opgespoten suuker.

Op donderdagavond 30 november en vrijdag 1 december worden de bestellingen rondgebracht. Mooi op tijd voor een heerlijke traktatie op pakjesavond! De opbrengst van deze actie zal gebruikt worden voor de aanschaf van nieuw materiaal voor de jeugdafdeling van Sportclub Genemuiden. “De jeugd van SC Genemuiden hoopt u te mogen verwennen met een heerlijk suikerhart en daarmee uw steun te mogen ontvangen”, aldus de organisatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500