Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Slijterij ’t Witte Peerd nu brasserie

Geplaatst op: 17 november 2017

De slijterij van ‘t Witte Peerd in Nieuwleusen is verbouwd tot een stijlvolle brasserie. Tijdens de verbouwing is de ruimte volledig gemoderniseerd. Onlangs zijn de deuren van de nieuwe brasserie geopend voor het publiek.

De brasserie beschikt over comfortabele meubels en het interieur is sfeervol. Een belangrijk uitgangspunt bij de verbouwing was onder meer de akoestiek in de ruimte te verbeteren. Zo zijn er diverse akoestische wandpanelen geplaatst om de galm uit de ruimte te halen. Op de akoestische wandpanelen staan foto’s van de producten en locatie van ‘t Witte Peerd. Dit zorgt voor een optimale sfeer en beleving in de brasserie.

Dagelijks geopend

U vindt de brasserie van ‘t Witte Peerd aan het Westeinde 5 in Nieuwleusen. In de brasserie worden diverse luxe broodjes, salades en snacks geserveerd. De brasserie is iedere dag (maandag t/m zondag) geopend vanaf 12:00 uur. De brasserie biedt plaats voor maximaal 40 gasten. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om de brasserie van dichtbij te bekijken.

Over ‘t Witte Peerd

‘t Witte Peerd is meer dan een brasserie. Zo is ‘t Witte Peerd ook een goede plek om een bak koffie met wat lekkers te nuttigen of voor het vieren van bijvoorbeeld uw verjaardags-, huwelijks- of bedrijfsfeest. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie op www.hetwittepeerd.nl kijken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500