Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub kraakt opnieuw een tegenstander

Geplaatst op: 18 november 2017

Sportclub Genemuiden heeft voor de tweede keer op rij een uitduel met ruime cijfers gewonnen: Tegen Zuidvogels werd het 0-6.

Daar zag het aanvankelijk niet naar uit. Zuidvolgels was in de eerste helft bij tijd en wijle gevaarlijk, al kreeg Sportclub ook genoeg kansen op een voorsprong. Uiteindelijk was het wachten op de 40e minuut en uiteraard Kavak. Die tikte op aangeven van Van der Kolk de 0-1 binnen.

Na rust was het met de ambities van Zuidvogels snel gebeurd. Dit keer gaf Kavak aan op Riemens, die prachtig de 0-2 binnenschoot. Een solo van Pot en een tweede treffer van Riemens leverde vervolgens de 0-4 op. Bij Sportclub was toen de langdurig geblesseerde Hagenauw binnen de lijnen gekomen. In de slotfase scoorde Kavak nog zijn veertiende en vijftiende treffer van het seizoen. Dat is een indrukwekkend aantal na elf wedstrijden.

Sportclub deed goede zaken met de overwinning. Bovenin verloor Berkum thuis van Eemdijk, terwijl koploper Excelsior achterstaat bij CSV. Genemuiden is daardoor de nieuwe koploper.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500